Νέα Εταιρείας Μελάκης και Συνεργάτες

H Hellenic Duty Free (ΚΑΕ ΑΕ) εμπιστεύεται την ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες ΑΕ και της αναθέτει (μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό) την αναδιαμόρφωση χώρων του Διεθνoύς Αερολιμένα Χανίων

με την κατασκευή των νέων εμπορικών χώρων Hellenic Duty Free Shops. Πρόκειται για ένα έργο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων καθώς ο χώρος του αεροδρομίου συνοδεύεται από ένα σύνολο κατασκευαστικών θεμάτων που χρίζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.


Είναι ιδιαίτερη η χαρά και τιμή για την εταιρία μας που μια κορυφαία επιχείρηση όπως η Hellenic Duty Free (ΚΑΕ ΑΕ) μας εμπιστεύεται και μοιράζεται μαζί μας το αναπτυξιακό της όραμα. Η συμβολή μας στην αναβάθμιση του αεροδρομίου, μιας εκ των κυριότερων εισόδων στην Κρήτη, σημαίνει ταυτόχρονα και συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Σχετικά με την εταιρεία

Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία, με πολυετή Κατασκευαστική και Μελετητική εμπειρία.

Κρατήστε επαφή μαζί μας:

    

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χανιά

  Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ΤΚ 73132
  (+30) 28210 42800, (+30) 28210 42378

Ηράκλειο

  Δουκός Μποφώρ 7, ΤΚ 71202
  (+30) 2810 282822

Αθήνα

  Αναγνωστοπούλου 8, ΤΚ 10673
  (+30) 210 3645864

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ως αξιόλογη επαφή και με αφορμή το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας βρίσκονται στη βάση δεδομένων μας. Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και νέα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας μας.