Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. σε συνεργασία με την Hellenic Duty Free

H Hellenic Duty Free (ΚΑΕ ΑΕ) εμπιστεύεται την ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες ΑΕ και της αναθέτει (μετά από μειοδοτικό διαγωνισμό) την αναδιαμόρφωση χώρων του Διεθνoύς Αερολιμένα Χανίων

με την κατασκευή των νέων εμπορικών χώρων Hellenic Duty Free Shops. Πρόκειται για ένα έργο υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων καθώς ο χώρος του αεροδρομίου συνοδεύεται από ένα σύνολο κατασκευαστικών θεμάτων που χρίζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και τιμή για την εταιρία μας που μια κορυφαία επιχείρηση όπως η Hellenic Duty Free (ΚΑΕ ΑΕ) μας εμπιστεύεται και μοιράζεται μαζί μας το αναπτυξιακό της όραμα. Η συμβολή μας στην αναβάθμιση του αεροδρομίου, μιας εκ των κυριότερων εισόδων στην Κρήτη, σημαίνει ταυτόχρονα και συμβολή στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.