Ημερίδα ΕΛ.Ι.Ε. για την κτηματαγορά της Κρήτης

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε) πραγματοποίησε στο Ηράκλειο το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ημερίδα για την Κτηματαγορά της Κρήτης στην παρούσα φάση της οικονομικής κατάστασης.

Η θεματολογία της ημερίδας αφορούσε την αγορά εξοχικής κατοικίας σε συνδυασμό με τον τουρισμό, ξενοδοχεία, κατοικίες, γραφεία και καταστήματα.

Ημερίδα ΕΛ.Ι.Ε. για την κτηματαγορά της Κρήτης

Από αριστερά προς τα δεξιά : Ι.Στουρνάρας (Μέλος Δ.Σ ΕΛ.Ι.Ε), Κ.Ορφανός (Εκπρ. ΔΑΝΟΣ – ΜΕΛΑΚΗΣ), Α.Αρχοντάκη (Εκπρ. ΔΑΝΟΣ – ΜΕΛΑΚΗΣ).

Για τα Χανιά και το Ηράκλειο εισηγήσεις για θέματα εμπορικών ακινήτων (αγορά και μίσθωση) έκαναν εκ μέρους της εταιρείας ΔΑΝΟΣ – ΜΕΛΑΚΗΣ η κα Αρχοντάκη Αθηνά REV Πολιτικός Μηχανικός και ο κος Ορφανός Κωνσταντίνος MSc.