Ημερίδα ΕΛ.Ι.Ε. για την κτηματαγορά της Κρήτης

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε) πραγματοποίησε στο Ηράκλειο το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ημερίδα για την Κτηματαγορά της Κρήτης στην παρούσα φάση της οικονομικής κατάστασης.

Η θεματολογία της ημερίδας αφορούσε την αγορά εξοχικής κατοικίας σε συνδυασμό με τον τουρισμό, ξενοδοχεία, κατοικίες, γραφεία και καταστήματα.

Ημερίδα ΕΛ.Ι.Ε. για την κτηματαγορά της Κρήτης

Από αριστερά προς τα δεξιά : Ι.Στουρνάρας (Μέλος Δ.Σ ΕΛ.Ι.Ε), Κ.Ορφανός (Εκπρ. ΔΑΝΟΣ – ΜΕΛΑΚΗΣ), Α.Αρχοντάκη (Εκπρ. ΔΑΝΟΣ – ΜΕΛΑΚΗΣ).

Για τα Χανιά και το Ηράκλειο εισηγήσεις για θέματα εμπορικών ακινήτων (αγορά και μίσθωση) έκαναν εκ μέρους της εταιρείας ΔΑΝΟΣ – ΜΕΛΑΚΗΣ η κα Αρχοντάκη Αθηνά REV Πολιτικός Μηχανικός και ο κος Ορφανός Κωνσταντίνος MSc.

Σχετικά με την εταιρεία

Η ΜΕΛΑΚΗΣ & Συνεργάτες Α.Ε. είναι μια τεχνική εταιρεία, με πολυετή Κατασκευαστική και Μελετητική εμπειρία.

Κρατήστε επαφή μαζί μας:

    

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χανιά

  Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ΤΚ 73132
  (+30) 28210 42800, (+30) 28210 42378

Ηράκλειο

  Δουκός Μποφώρ 7, ΤΚ 71202
  (+30) 2810 282822

Αθήνα

  Αναγνωστοπούλου 8, ΤΚ 10673
  (+30) 210 3645864

Τα cookies προσφέρουν καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον ιστότοπό μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Ok" συμφωνείτε με τη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του. Περισσότερα...

OK

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ως αξιόλογη επαφή και με αφορμή το νέο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα στοιχεία επικοινωνίας σας βρίσκονται στη βάση δεδομένων μας. Επεξεργαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε ενημερώσεις και νέα σχετικά με τις δραστηριότητες της εταιρίας μας.